Sve kategorije
EN

Početna> Zašto Sinocare > Vijesti

Sretan rođendan 19th Sinocare XNUMX. godišnjica

Vrijeme: 2022-04-15 Hits: 32

Dana 7. avgusta 2021. godine, početak jeseni, simbol nade i žetve gasa, takođe je uveo tri rođendana od 19 godina, tri severno "davanjem i poštovanjem obećanja koja vas još uvek mogu voleti", 19. godišnjicu Tematskog dana SiQing u svom sjedištu u Changsha, u svakoj kancelariji prijatelji također srce je troje, gledajući formu uživo, sa sve tri da provedu kvalitetno vrijeme zajedno.

图片 1

U 9 ​​sati ujutro počeo je dan za pamćenje uz melodičnu pjesmu centrale i inostranih kancelarija. Da, iako je naše glavno mesto bilo u Čangši, prijatelji hiljadama milja daleko su takođe slali rođendanske čestitke Nuo sinu! Njihov vrhunski glas će me osvojiti, nuo sine je odlučio da se okrene za tebe!
Predstoji dugo očekivana aktivnost centralnog parka! Ogroman prostor pokriva mnoge zgrade, a 240 dragocjenih ulaznica je odmah rasprodato! Profesionalni fotografi prate cijeli događaj!
Gledajte kako se mladići takmiče u grupama da pronađu i sakupe 16 vrsta lutaka koje predstavljaju dobrobit zaposlenih skrivenih u podu! U ovoj igri, svako ko se fotografiše sa starim zaposlenikom koji se pridružio kompaniji prije 2010. može odmah iskoristiti univerzalno zamjensko poglavlje .Hajde da trčimo, sarađujemo, komuniciramo i dodirujemo se iznova i iznova, i dobijmo malu sreću skrivenu u podu!