Sve kategorije
EN

Početna> Zašto Sinocare > Vijesti

Medlab| Sinocare prisustvuje izložbi sa proizvodima za njegu dijabetesa

Vrijeme: 2022-04-28 Hits: 45

Od 24. do 27. januara 2022. Medlab Middle East održan je prema rasporedu u Svjetskom trgovinskom centru Dubaija, međunarodni prodajni tim Sinocarea i tim podružnice Indije otišli su u Dubai na sudjelovanje, prevladavajući pandemiju. Kao važan dio arapske međunarodne izložbe medicinske opreme, Medlab je okupio posjetitelje iz više od 50 zemalja.

图片 22

Sinocare je postavio štand u sirovom prostoru od 36 kvadratnih metara sa temom "vodeći svjetski stručnjak za otkrivanje metaboličkih bolesti" i na izložbu je donio niz proizvoda vodećih u industriji, kao što su multifunkcionalni proizvodi za detekciju za kućnu upotrebu. hronične bolesti kao npr monitor glukoze u krvi,monitor lipida u krvi,monitor mokraćne kiseline, itd., kao i profesionalna oprema za skrining hroničnih bolesti, nazvana iCARE-2100, koja je prijenosni automatski multifunkcionalni analizator. Najnoviji lansirani proizvodi serije HPALC i vodeći detektor glukoze u krvi i mokraćne kiseline SPUG također su se unaprijed iznenadili na ovoj izložbi. Sinocare-ovi multiserijski, multifunkcionalni i multiscenarski proizvodi za upravljanje kroničnim bolestima doprinijet će medicinskom liječenju u Kini, pa čak iu svijetu. Suradnja u zdravstvenoj industriji može pomoći u samo-liječenju kroničnih bolesti kao što je dijabetes.
Trenutna pandemija nimalo ne utiče na entuzijazam stručne publike. Sinocare tim je u posjetu primio mnoge kupce iz Afrike, Bliskog istoka i Latinske Amerike, koji su visoko pohvalili naše višenamjenske proizvode za otkrivanje kroničnih bolesti, pogodne i za kućnu upotrebu. U međuvremenu, naš prijenosni automatski multifunkcionalni analizator iCARE-2100 privukao je veliku pažnju. Mnogi kupci su potpisali probne narudžbe tokom izložbe nakon što su je iskusili.
Do sada su proizvodi Sinocarea izvezeni u 136 zemalja i regija širom svijeta, a poslovanje u inozemstvu kontinuirano raste posljednjih godina, postepeno povećavajući reputaciju "Sinocarea" na prekookeanskim tržištima. Vidimo se ponovo na Medlabu 2023!