Sve kategorije
EN

Početna> Zašto Sinocare > Vijesti

Svečana ceremonija otkrivanja projekata industrijskog parka Sinocare iPOCT

Vrijeme: 2022-04-15 Hits: 27

U januaru 2021. godine na lokaciji projekta održana je ceremonija postavljanja temelja za temelje projekta Sinocare iPOCT Industrial Park. Projekat je poseban iPOCT industrijski park koji je izgradio Sinocare sa ulaganjem od milijardu RMB. Planirano je da se podijeli u tri modula i to iCARE proizvodnu bazu, AGEscan proizvodnu bazu i CGM proizvodnu bazu. Nakon završetka projekta realizovaće se masovna proizvodnja iCARE-a i iCGMS-a, novih proizvoda koje je Sinocare razvio širom sveta, i obezbediće sveobuhvatnija rešenja za prevenciju i lečenje hroničnih bolesti.
Since 2016, Sinocare has launched a global business layout, participated in the acquisition of Trividia Health Inc and PTS in the United States, and actively expanded the POCT testing business such as blood lipids and glycosylated hemoglobin. And through the collaborative innovation of research and development at home and abroad, and the integration of global marketing networks, it has entered the leading camp of global merač glukoze u krvi kompanije.
Novozapočeti projekat industrijskog parka Sinocare iPOCT će se graditi u tri faze, sa procijenjenim rokom izgradnje od pet godina. Nakon završetka, procjenjuje se da će godišnja vrijednost proizvodnje dostići 3 milijarde, porezni doprinos će se povećati za više od 200 miliona, a otvoriće se skoro 2,000 radnih mjesta. Dok pomaže u jačanju sveobuhvatne snage Sinocarea, on također daje poticaj rastu lanca biomedicine i zdravstvene industrije u visokotehnološkoj zoni Changsha.